Всички категории

Ютии

Ютии

Продукти, добавени за сравняване: (0)

SP 1050 AL ЮТИЯ 1600W...

rating

24.90лв.

Регулатор на температуратаБутон за пара Вкл./Изкл.Маркер за нивото на водатаИндикатор Вкл./Изкл.Прозрачен резервоар за водаВъртяща се сглобка на захранващия кабел..

ZP 1050 BYC ЮТИЯ 2500W...

rating

45.60лв.

Функции пръскане на вода, пара, паров удар, вертикално гладене с пара, самопочистванеРегулиране на температурата за различни тъканиРегулиране на паратаПрозрачен резервоар за водаЗавъртане на кабелаМеко покритие на дръжкатаБутон за Вкл./ИзклРегулатор ..

ЮТИЯ 1600 W НЕРЪЖД...

rating

28.00лв.

Функции пара и пръсканеБутон за пара Вкл./Изкл.Регулатор на температуратаИндикатор Вкл./Изкл.Маркер за нивото на водатаПрозрачен резервоар за водаВъртяща се сглобка на захранващия кабелРегулатор на парата..

ЮТИЯ SP 1050 BRT...

rating

26.47лв.

Висококачествена, тефлонова плоча.Функции пара и пръскане на вода.Регулиране на температурата за гладене на различни тъкани.Прозрачен резервоар за вода с обем 150ml и скала за ниво.Бутон за вкл./изкл. на парата.Вграден термостат и защита против прегр..

Ютия керам. плоча DC ZP...

rating

62.90лв.

Функции пара, пръскане на вода, паров удар, самопочистване.Регулиране на температурата за различни тъкани.Регулатор на парата.Прозрачен резервоар за вода.Завъртане на кабела.Бутон за пара.Регулатор на температурата.Светлинен индикатор за Вкл./Изкл.Ин..

Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)